ALGEMENE VOORWAARDEN EN VERKOOP OP 4shu.nl

Hoe te gebruiken?

Open voorzichtig de zijkanten van de 4shu-verpakking en monteer het op de hak van de schoen. Zorg ervoor dat het gedeelte van de schoen wat contact maakt met de automat is beschermt.

Beveiligingswaarschuwing

Plaats 4shu op je schoen voordat je gaat rijden. Net als alle voorwerpen, leg nooit 4shu los op de vloer van de auto aan de bestuurderskant. Bevestig 4shu nooit tijdens het autorijden, maar alleen wanneer de auto geparkeerd staat. Vergeet niet de 4shu beschermer te verwijderen wanneer u de auto verlaat. Wanneer 4shu toch van de schoen zou schuiven tijdens het rijden, stop dan bij de eerst mogelijke parkeerplaats en breng 4shu weer opnieuw aan. Het risico van het gebruik of de prestaties van het product ligt volledig bij de gebruiker/koper.

De toegang tot de site 4shu.nl en alle gegevens op de site zijn onderworpen aan de volgende algemene voorwaarden. Door de webshop 4shu.nl te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met de volgende voorwaarden en regels.

TERMEN EN VOORWAARDEN

De procedure en voorwaarden van de aankoop en verkoop op de webshop 4SHU.NL worden gedefinieerd door de volgende parameters: bestelling, betaling, verzending, levering en retour en het reclameren van de gekochte producten. De leverancier van de bestelde en betaalde producten is Bionda Management B.V. Pavoran Ltd is ook de eigenaar van de webshop 4shu.nl. De koper is elke persoon die de gevraagde gegevens elektronisch invult en ten minste één product besteld (koopt).

VERKOPER

Bionda management
Mobile nummer 0031 613620606
E-MAIL: info4shu@gmail.com
Fabrikant
Pavoran d.o.o.
J.Brunšmida 2, HR-10000 ZAGREB

BESTELLING

Product bestellingen kunnen 24 uur per dag en zeven dagen per week worden geplaatst. Het product kan elektronisch worden besteld door het product te selecteren en te plaatsen in een winkelwagentje. Het product is gekocht op het moment van het ontvangen van een bewijs van de betaling. Bionda managemnet B.V. verbindt zich ertoe alle gekochte producten te leveren. Mochten de producten niet beschikbaar zijn, wordt een ander product aangeboden of het betaalde bedrag volledig geretourneerd, in welk geval Bionda management contact opneemt met de klant via telefoon of e-mail.

PRIJZEN EN BETALING

Koper gaat akkoord met het betalen van het bestelde product via de webshop 4shu.nl via de geselecteerde betaalmethoden tijdens de bestelling.
Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW.

Mogelijke betaalmethoden zijn:

• PayPal
• via internetbankieren directe overschrijving op de rekening van de verkoper

VERZENDEN van het PRODUCT

Gekocht product moet worden verpakt, zodat het bij een normale behandeling tijdens het transport niet beschadigd. Na ontvangst van het gekochte product, zal de klant inspecteren op eventuele schade en deze eventuele schade melden aan de bezorger. De leverancier is aansprakelijk voor alle schade opgelopen tijdens het transport en dus zal de klant het geleverde product tijdens de ontvangst inspecteren, zodat de eventuele schade kan worden gemeld aan de bezorger. Waar de schade zich voordoet, onafhankelijk van het vervoer, kunt u vinden onder KLACHTEN.

PRIVACYBELEID

Bionda management B.V. verbindt zich ertoe de privacy van al onze klanten en gebruikers van de website 4shu.nl te beschermen. Alle informatie over het bewijs van betaling van de klant (behalve kaartnummers, onder voorbehoud van de hieronder vermelde regels) zijn strikt vertrouwelijk en zal alleen beschikbaar zijn voor werknemers die deze gegevens nodig hebben om hun taken uit te voeren. 4shu.nl webshop zal geen card nummers opslaan. Alle medewerkers van Bionda management B.V, evenals hun zakelijke partners zijn aansprakelijk voor het respecteren van het beleid en de beginselen van de bescherming van de privacy. Bionda management B.V. zal de e-mailadressen in de nieuwsbrief vermeld gebruiken als een communicatiemiddel tussen 4shu en de klant. Op verzoek van de klant, zal 4shu.nl zijn e-mail adres verwijderen uit de nieuwsbrief mailinglijst. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen beschikbaar voor medewerkers van Bionda management B.V.

VEILIG BETALEN

Het invoeren van persoonlijke gegevens en credit informatie wordt beschermd door SSL-protocol 128-bit encryptie verstrekt door het Paypal-systeem voor online authenticatie van creditcards. Autorisatie en creditcard betalingen worden gedaan via het PayPal systeem in real time. De gegevens van de creditcard noch de ingevoerde informatie op de webpagina zullen niet worden opgeslagen in de database.

REGISTRATIE

Gebruikersregistratie is niet verplicht. Het wordt slechts aangeboden als een optie na uw eerste aankoop. Als u besluit om te registreren, zullen de ingevoerde gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het doel van het kopen en verkopen van producten en het regelen van de zakelijke contacten en zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden of ter beschikking worden gesteld aan derden.

EXTERNE SERVICE

De door Bionda management B.V. aan u verleende diensten worden geen kosten gegenereerd door gebruik van computer apparatuur en diensten voor de toegang tot onze website. Bionda Management B.V. en PAVORAN zijn niet aansprakelijk voor eventuele telefoonkosten of andere kosten die zich kunnen voordoen. Gelieve er rekening mee te houden dat u de website gebruikt uitsluitend op eigen risico. Bionda managemnet B.V en PAVORAN bieden geen garanties en is op generlei wijze aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt kan worden tijdens het gebruik van de diensten of samenhangt met het gebruik van de website, dienst (server), applicaties (software) en het internet. Het internet is een internationaal, onafhankelijk computernetwerk dat niet wordt gecontroleerd door PAVORAN en Bionda management B.V. 4shu.nl is afhankelijk van het internet en kan dus niet de beschikbaarheid van de dienst (server) garanderen. De webshop kan soms niet beschikbaar zijn vanwege werk, onderhoud of de introductie van nieuwe content.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Alle inhoud gepubliceerd op de webpagina 4shu.nl, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, logo’s, iconen, beelden, audio en video, digitale content, applicaties (software), foto’s en andere niet-gespecificeerde inhoud gepubliceerd op deze webpagina’s, is eigendom hetzij van PAVORAN of haar medewerkers en wordt beschermd door de nationale en internationale auteursrechten en het intellectueel eigendomsrecht. Het gebruik ervan voor andere doeleinden dan een duidelijk vast doel is verboden in alle gevallen. Elke overtreding daarvan zijn onderworpen aan sancties. Het Internationaal Bureau van de World Intellectual Property Organization heeft de internationale registratie aan het product na5u / 4shu uitgegeven. U gaat hierbij akkoord zich te onthouden van het reproduceren, kopiëren of verspreiden van het product, maar ook het ontwerp of sjabloon van de webpagina’s 4shu.nl, individuele webpagina elementen, ontwerp, logo en na5u / 4shu merk zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PAVORAN.

ANDERE WEBSITE

De winkel 4shu.nl bevat links naar andere websites en het materiaal op deze webpagina’s zijn niet uit de hand van PAVORAN and Bionda managemnet B.V en dus zijn PAVORAN and Bionda management niet aansprakelijk voor de inhoud op deze webpagina’s.

RECLAME

Een deel van de 4shu.nl website is bestemd voor reclame. De adverteerders dient er op toe te zien dat dit materiaal voldoet aan de wettelijke normen en regels. PAVORAN and Bionda management B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schendingen van de wet, fouten en onregelmatigheden van de marketing materialen.

WIJZIGINGEN

Houdt u er rekening mee dat de webshop 4shu.nl ten allen tijden, zonder voorafgaande kennisgeving, veranderingen wijzigen op haar website kan aanbrengen.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID

U accepteert hierbij en onderwerpt uzelf aan het nederlandse materiële recht als de wet uitsluitend van toepassing voor de interpretatie, toepassing en juridische gevolgen van alle machtigingen, insluitsels en gebruiksvoorwaarden van deze website. De nederlandse rechtbank is bevoegd uitspraak te doen over of met betrekking tot alle vorderingen en geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de webpagina in kwestie. De door PAVORAN en Bionda management gepubliceerde informatie op deze webpagina wordt nauwkeurig en betrouwbaar op het moment van binnenkomst in overweging genomen. Echter, PAVORAN en Bionda management B.V kunnen niet instaan voor de juistheid of de betrouwbaarheid van de informatie op deze webpagina’s noch zijn zij verantwoordelijk voor de aangeboden informatie, producten of processen. Voor zover mogelijk wettelijk, zal PAVORAN en Bionda management niet aansprakelijk zijn voor enige schade, verlies of kosten als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid om alle beschikbare informatie op deze webpagina’s te gebruiken.

KLACHTEN

Retourneren van het product in geval van beschadiging is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst, dus controleer aandachtig het gekochte product tijdens de levering. Wanneer u enige schade opmerkt, neem dan contact met ons op via e-mail info4shu@gmail.nl met vermelding van uw gegevens, ordernummer en andere informatie opgegeven tijdens het afrekenen. Wanneer zichtbare scade wordt geconstateerd kan het product geretourneerd worden in de originele staat en ongebruikt in de originele verpakking en verstuurd worden naar het van de afzender. Uw kosten zullen worden gedekt door 4shu.nl. In het geval van zichtbare schade en een gegronde klacht en wanneer het product wordt teruggestuurd in de originele verpakking met uw account, zijn wij verplicht om u een ander product of een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag aan te bieden. Leveringkosten voor het vervangende product worden gedragen door 4shu.nl. Bionda Management biedt bij voorbaat excuses aan voor een eventuele noodzakelijke reclamatie. In het geval van onterechte klachten (bv. geen zichtbare schade) zijn de kosten van de zending voor uw rekening. Een dergelijk product kan worden teruggestuurd in de originele verpakking op uw kosten met een schriftelijke verklaring dat de klacht is afgewezen.
Omdat de producten zijn verzekerd tijdens het transport, kunt u bij het detecteren van schade die zich heeft voorgedaan in het vervoer, een klacht indienen en contact met ons op via e-mail info4shu@gmail.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In dit geval zal het volledige bedrag aan u worden terugbetaald. In het geval u het gekochte product niet binnen 10 werkdagen heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het e-mailadres info4shu@gmail.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de genomen maatregelen. Als het product na 15 werkdagen nog steeds niet ontvangen is op het opgegeven correcte adres, zijn wij verplicht om het betaalde bedrag dat betaald is voor de bestelde goederen te retourneren.