BINNEN DE BENELUX

Voor de uitlevering maken wij gebruik van de Nederlandse Post. Bij een geplaatste order moet de koper het bedrag rechtstreeks overmaken op onze bankrekening t.n.v Bionda management op het rekeningnummer IBAN NL47 ABNA 0515 6152 42 BIC: ABNANL2A . De koper dient het ordernummer te gebruiken als referentienummer. De bestelling wordt verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen vanaf de betaling. Aankoop via PayPal is ook beschikbaar. Deadline voor levering binnen de Benelux is tot 7 werkdagen. Verzending binnen de Benelux is gratis.

Levering en verpakking: bestelde goederen worden verzonden op werkdagen binnen 1-2 dagen na ontvangst van de bestelling. Uw pakket wordt geleverd op het adres dat u heeft opgegeven als contactpersoon. Gelieve het exacte adres met postcode, e-mailadres als ook uw telefoonnummer te vermelden. Belangrijke opmerking: als tijdens de levering van het pakket u schade opmerkt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons op via info4shu@gmail.com en noteer de naam van de vervoerder en de naam van de bezorger. Wij nemen dan contact met u op.

Zending niet afgeleverd: Indien de koper de goederen of de kennisgeving van levering binnen de verwachte tijd niet ontvangt, is de koper verplicht de verkoper te verwittigen via e-mail info4shu@gmail.com, zodat we actie kunnen ondernemen om de zending te achterhalen.

Vergoeding voor de retourzending: Indien de koper weigert de goederen te accepteren of niet af te halen op het aangegeven afhaalpunt na het ontvangen van het afhaalbewijs, heeft de verkoper het recht om schadevergoeding te eisen van de klant voor alle kosten die verband houden met de levering.